Algemene voorwaarden

Als u een bestelling plaatst, dan wordt het artikel voor u gereserveerd. Indien 10 dagen na plaatsing van de bestelling de betaling nog niet binnen is, krijgt u een herinnering via email. Het artikel wordt niet langer dan 14 dagen voor u gereserveerd. Tenzij anders is afgesproken. Artikelen die op bestelling gemaakt moeten worden, worden pas gemaakt wanneer de betaling ontvangen is. Houdt u bij deze bestelling er dan ook rekening mee dat de levertijd anders kan zijn dan op de site staat vermeld. Deze zal in overleg afgesproken worden.

De bestelling wordt altijd pas verzonden wanneer de betaling ontvangen is. Ik probeer alle bestellingen binnen 2 weken te verzenden. Alles wordt handgemaakt en daardoor lukt het niet om vandaag besteld morgen in huis te garanderen

Wanneer u niet tevreden bent over het gekochte artikel en het is ongebruikt en in de originele staat, dan kunt u dit, binnen acht dagen, op eigen kosten aan ons retour zenden. Voor artikelen met een persoonlijk tintje is dit niet van toepassing.

Bij retouren moet altijd per email gemeld worden dat het artikel retour gestuurd wordt. U krijgt uw geld terug als het artikel in goede staat en zonder strafport is ontvangen. Het aankoopbedrag van het betreffende artikel wordt per ommegaande teruggestort op uw bankrekening. Als het gaat om een bijgemaakt artikel, kan het iets afwijken van de foto bij het bestelscherm.

De labels die aan de verschillende artikelen zitten, zijn met extra zorg vast gezet. Controleer deze regelmatig, omdat ze door schuren of bijten los kunnen raken. Als blijkt dat de labels los gaan zitten, gebruik de artikelen dan niet meer. En neem eventueel contact met ons op zodat we het kunnen verhelpen.

Wij verstrekken geen klantgegevens aan derden.

Terug
Jouw ip-adres is: 172.70.34.18
Parse Time: 0.077 - Number of Queries: 87 - Query Time: 0.017255877532959